Διαμερίσματα «Πλειάδες», στη Σκάλα Ποταμιάς Θάσου

pleiades
Τα «ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΠΛΕΙΑΔΕΣ» στη Σκάλα Ποταμιάς της Θάσου, προσφέρουν άνετα κι ευρύχωρα διαμερίσματα, μόνο 100 μέτ. από τη Χρυσή Ακτή. Με την άνετη διαμονή σας στο πιο όμορφο περιβάλλον, γνωρίζετε και τη Θασίτικη φιλοξενία αφού θα σας βοηθήσουμε και θα σας δώσουμε όποια πληροφορία χρειαστεί ώστε η διαμονή σας στην όμορφη Θάσο, το πιο όμορφο νησί του Αιγαίου, νάναι ευχάριστη κι αξέχαστη. Τα διαμερίσματα έχουν κτιστεί το 2008, είναι καινούργια και μοντέρνα, και διαθέτουμε ιδωτικό χώρο πάρκινκ.
Κτισμένα κοντά στο κέντρο είστε κοντά στα εστιατόρια, σούπερ μάρκετ, και πολλά άλλα καταστήματα που πιθανόν να χρειάζεστε, ώστε οι διακοπές σας στη Θάσο νάναι αξέχαστες. Οι δυνατότητες είναι ατέλειωτες εδώ, υπέροχη αμμουδιά, καταγάλανα και πεντακάθαρα νερά, αρκετά ρηχά για τα παιδιά σας, συνήθως καταπληκτικές καιρικές συνθήκες, καταπράσινα βουνά με μονοπάτια για εύκολη ορειβασία, μουσεία κι αρχαιολογικοί χώροι κι ένας πλήρης περιφερειακός δρόμος που θα σας οδηγήσει σε ποικίλες παραλίες και σε σημεία που θα σας κόψουν την αναπνοή από τις μοναδικές ομορφιές που διαθέτει το νησί.
Μένοντας μαζί μας, σας εγγυώμεθα μια υπέροχη εμπειρία σ’ ένα κομμάτι της Ελλάδας όπου η γνήσια κουλτούρα είναι ακόμα ζωντανή. Απολαύστε την ομορφιά αυτών των παραδόσεων, σ’ ένα νησί που ακόμα διατηρεί τις παραδόσεις. Η Θάσος θα σας δείξει πόσο όμορφη είναι η χώρα μας, και τα «ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΠΛΕΙΑΔΕΣ» θα σας βοηθήσουν σ’ αυτή την εμπειρία.
pleiades-thassos.gr

Ξενοδοχείο «Γειτονιά του Φεγγαριού», στη Θάσο


Θα ήταν μάλλον ουτοπικό να σκεφθεί κανείς να ταξιδεύσει ως το Φεγγάρι. Ωστόσο θα ήταν απόλυτα εφικτό και πραγματοποιήσιμο να βρεθεί «ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ». Στο Βόρειο Αιγαίο, στο νησί της Θάσου, στο Πευκάρι, βρίσκεται το ξενοδοχείο «ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ». Είναι χτισμένο στη πλαγιά του βουνού μέσα στον παραδοσιακό οικογενειακό ελαιώνα καταντικρύ της θάλασσας. Η θέα είναι απέραντη. Τα λιόδενδρα εναλλάσσονται με τα πεύκα, με το βαθύ γαλάζιο του Αιγαίου πελάγους και τη χερσόνησο του Άθωνα (Άγιον Όρος) να δεσπόζει στο βάθος. Ο περιβάλλοντας χώρος του ξενοδοχείου είναι αγροτική έκταση (15.000 m2) με κύρια καλλιέργεια την ελιά. Βρίσκεται κοντά στο θέρετρο Πευκάρι. To Πευκάρι είναι από τις ομορφότερες περιοχές της Νότιας Θάσου με καλά εστιατόρια και πολλές δυνατότητες θαλάσσιων σπορ.

Μπροστά στο κτίριο του ξενοδοχείου υπάρχει πισίνα (και για μικρά παιδιά) όπου μπορείτε να κολυμπήσετε ή να χαλαρώσετε κάτω από τη σκιά των ελαιοδέντρων. Στα άμεσα σχέδια είναι η καλλιέργεια περισσότερων φυτών και δένδρων. Για όσους το επιθυμούν, η ασχολία με αγροτικές δραστηριότητες θα ήταν μια πρόταση εναλλακτικής δραστηριότητας. Το ξενοδοχείο «ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ» είναι σε λειτουργία όλο τον χρόνο.
H «ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ» δεν φιλοδοξεί για να είναι απλά μια επιχειρηματική κίνηση με αποκλειστικό σκοπό το κέρδος και την αυτοσυντήρησή της. Φιλοδοξεί για να είναι ένας ζωντανός οργανισμός που θα εξελίσσεται, θα ανανεώνεται και θα επεκτείνεται. Με σεβασμό στη φύση και στον άνθρωπο αναζητεί το καινούργιο, εφαρμόζει κοινότοπες ιδέες, καλλιεργεί τον πολιτισμό, τις τέχνες και την επιστήμη.

http://www.feggari.eu