Διαμερίσματα “Πλειάδες”, στη Σκάλα Ποταμιάς Θάσου

pleiades
Τα “ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΠΛΕΙΑΔΕΣ” στη Σκάλα Ποταμιάς της Θάσου, προσφέρουν άνετα κι ευρύχωρα διαμερίσματα, μόνο 100 μέτ. από τη Χρυσή Ακτή. Με την άνετη διαμονή σας στο πιο όμορφο περιβάλλον, γνωρίζετε και τη Θασίτικη φιλοξενία αφού θα σας βοηθήσουμε και θα σας δώσουμε όποια πληροφορία χρειαστεί ώστε η διαμονή σας στην όμορφη Θάσο, το πιο όμορφο νησί του Αιγαίου, νάναι ευχάριστη κι αξέχαστη. Τα διαμερίσματα έχουν κτιστεί το 2008, είναι καινούργια και μοντέρνα, και διαθέτουμε ιδωτικό χώρο πάρκινκ.
Κτισμένα κοντά στο κέντρο είστε κοντά στα εστιατόρια, σούπερ μάρκετ, και πολλά άλλα καταστήματα που πιθανόν να χρειάζεστε, ώστε οι διακοπές σας στη Θάσο νάναι αξέχαστες. Οι δυνατότητες είναι ατέλειωτες εδώ, υπέροχη αμμουδιά, καταγάλανα και πεντακάθαρα νερά, αρκετά ρηχά για τα παιδιά σας, συνήθως καταπληκτικές καιρικές συνθήκες, καταπράσινα βουνά με μονοπάτια για εύκολη ορειβασία, μουσεία κι αρχαιολογικοί χώροι κι ένας πλήρης περιφερειακός δρόμος που θα σας οδηγήσει σε ποικίλες παραλίες και σε σημεία που θα σας κόψουν την αναπνοή από τις μοναδικές ομορφιές που διαθέτει το νησί.
Μένοντας μαζί μας, σας εγγυώμεθα μια υπέροχη εμπειρία σ’ ένα κομμάτι της Ελλάδας όπου η γνήσια κουλτούρα είναι ακόμα ζωντανή. Απολαύστε την ομορφιά αυτών των παραδόσεων, σ’ ένα νησί που ακόμα διατηρεί τις παραδόσεις. Η Θάσος θα σας δείξει πόσο όμορφη είναι η χώρα μας, και τα “ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΠΛΕΙΑΔΕΣ” θα σας βοηθήσουν σ’ αυτή την εμπειρία.
pleiades-thassos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *