Ξενοδοχείο “Γειτονιά του Φεγγαριού”, στη Θάσο


Θα ήταν μάλλον ουτοπικό να σκεφθεί κανείς να ταξιδεύσει ως το Φεγγάρι. Ωστόσο θα ήταν απόλυτα εφικτό και πραγματοποιήσιμο να βρεθεί «ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ». Στο Βόρειο Αιγαίο, στο νησί της Θάσου, στο Πευκάρι, βρίσκεται το ξενοδοχείο «ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ». Είναι χτισμένο στη πλαγιά του βουνού μέσα στον παραδοσιακό οικογενειακό ελαιώνα καταντικρύ της θάλασσας. Η θέα είναι απέραντη. Τα λιόδενδρα εναλλάσσονται με τα πεύκα, με το βαθύ γαλάζιο του Αιγαίου πελάγους και τη χερσόνησο του Άθωνα (Άγιον Όρος) να δεσπόζει στο βάθος. Ο περιβάλλοντας χώρος του ξενοδοχείου είναι αγροτική έκταση (15.000 m2) με κύρια καλλιέργεια την ελιά. Βρίσκεται κοντά στο θέρετρο Πευκάρι. To Πευκάρι είναι από τις ομορφότερες περιοχές της Νότιας Θάσου με καλά εστιατόρια και πολλές δυνατότητες θαλάσσιων σπορ.

Μπροστά στο κτίριο του ξενοδοχείου υπάρχει πισίνα (και για μικρά παιδιά) όπου μπορείτε να κολυμπήσετε ή να χαλαρώσετε κάτω από τη σκιά των ελαιοδέντρων. Στα άμεσα σχέδια είναι η καλλιέργεια περισσότερων φυτών και δένδρων. Για όσους το επιθυμούν, η ασχολία με αγροτικές δραστηριότητες θα ήταν μια πρόταση εναλλακτικής δραστηριότητας. Το ξενοδοχείο «ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ» είναι σε λειτουργία όλο τον χρόνο.
H «ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ» δεν φιλοδοξεί για να είναι απλά μια επιχειρηματική κίνηση με αποκλειστικό σκοπό το κέρδος και την αυτοσυντήρησή της. Φιλοδοξεί για να είναι ένας ζωντανός οργανισμός που θα εξελίσσεται, θα ανανεώνεται και θα επεκτείνεται. Με σεβασμό στη φύση και στον άνθρωπο αναζητεί το καινούργιο, εφαρμόζει κοινότοπες ιδέες, καλλιεργεί τον πολιτισμό, τις τέχνες και την επιστήμη.

http://www.feggari.eu

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *