Παραλίμνιο Boutique Hotel, στην Καστοριά


Το Παραλίμνιο ανήκει στην κατηγορία των boutique ξενοδοχείων. Η λειτουργία του ξεκίνησε την τελευταία τριετία και αυτό συνεπάγεται ότι πληροί όλους τους νέους κανονισμούς και νομοθεσίες που έχει θεσπίσει ο Ε.Ο.Τ. (ο υπεύθυνος φορέας τουρισμού στη χώρα μας). Παρότι αποτελεί νέο κατάλυμα στην πόλη της Καστοριάς, έχει ήδη αναπτύξει έναν κύκλο ευχαριστημένων πελατών που συνεχώς διευρύνεται χάρη στη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλει η διεύθυνση και το προσωπικό του ξενοδοχείου για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών του.
Προσφέροντας ένα άνετο και ασφαλές υπαίθριο parking προτρέπει τους πελάτες του να αφήσουν το αυτοκίνητο και να περπατήσουν δίπλα στη λίμνη, να θαυμάσουν το φυσικό πλούτο της Καστοριάς με το μοναδικό υδροβιότοπο και στη συνέχεια να απολαύσουν τον καφέ τους ή να γευτούν τις τοπικές γεύσεις στα κοντινά καφέ και εστιατόρια.
Αποτελεί ιδανικό ορμητήριο για τις εκδρομές σας στην υπέροχη ύπαιθρο και τα χωριά της Καστοριάς, καθώς και στους τριγύρω αξιόλογους προορισμούς όπως το Νυμφαίο και οι λίμνες των Πρεσπών.

paralimnio.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *